×

Uyarı

Joomla_3.10.12-Stable-Update_Package.zip silme başarısız.

Fas'ın Agadir kentinde düzenlenen Grand Prix'te 73 kg.'da altın madalyanın sahibi olan Bilal Çiloğlu, Avrupa Judo Federasyonu resmi sitesindeki haberinin türkçesi sizlerle.
 
2015 Yılında Samsun'da yarıştığı Grand Prix'in ardından Agadir'de Grand Prix'de 81kg Vedat ALBAYRAK'ın da altın madalya aldığı müsabakada 73 kg'da yarışan Bilal ÇİLOĞLU tüm dikkatleri üzerine çekti.
 
Soğukkanlılığını müsabakalar boyunca hep koruyan Bilal çeyrek finalde Alman Zinng'i yarı finalde Faslı El Maziati'yi ve finalde Rus rakibi Mogushkov'u yenerek altın madalyanın sahibi oldu.
 
Bilal duygularını şöyle ifade etti'' IJF klasmanı bir müsabakada ilk madalyamı zorlu bir kura neticesinde kazandım. Burada başarılı olacağım inancı müsabakalar öncesinde de vardı Mogushkov ile daha önce hiç  karşılaşmamıştım ancak Mittersill OTC  sırasında kendisini tanıma şansım olmuştu. Bu yüzden onu yenmek için özgüvenim vardı.''
 
19 yaşındaki genç sporcunun şimdiki hedefi önümüzdeki ay İsrail'de yapılacak olan Büyükler Avrupa Şampiyonası.
 
Bilal duygularını bu konuda şöyle ifade etti'' Hasan Vanlıoglu ile güzel bir antrenman ortamımız var ve antrenörümle de çok sıkı çalışıyoruz. Ama kimin önde kimin arkada olduğu bizim için önemli değil. Önümüzde bir Avrupa Şampiyonası var ve belki bu yılki Gençler Dünya Şampiyonası'nda yine ülkemi temsil edeceğim.''
 
Haberin orjinali için TIKLAYINIZ!
 
#judoagadir2018 #judomorocco2018 #türkiyejudofederasyonu #judotürkiye #bilalciloglu