×

Uyarı

Joomla_3.10.12-Stable-Update_Package.zip silme başarısız.

03-04 Aralık 2016 tarihlerinde Antalya'da yapılan Süper Lig Kulüpler Türkiye Judo Şampiyonası'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü hem erkeklerde hem de kadınlarda karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Er

10 takımın katıldığı Süper Lig Kadın Kulüpler Türkiye Judo Şampiyonası'nda İstanbul Büyükşehir  Belediye Spor Kulübü birinci olurken, Galatasaray Spor Kulübü ikinci, Trabzonspor Kulübü ve Bursa Osmangazi Belediye Spor Kulübü de üçüncü sırada yer aldı.  

Yine 10 takımın yarıştığı Süper Lig Erkek Kulüpler Türkiye Judo Şampiyonası'nda da İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ilk sıraya yerleşirken, Galatasaray Spor Kulübü ikinci, Konya Selçuklu Belediye Spor Kulübü ve Samsun ASP Spor Kulübü üçüncü oldu.

Büyükler Birinci Lig’de erkeklerde Ordu Judo İhtisas birinci, Konya Selçuklu Judo ikinci olarak 2017 yılında Süper Lig’de yarışma hakkı elde etti. Büyükler Birinci Lig bayanlarda ise Sivas Gençlik Hizmetler Spor Kulübü ile Manisa Salihli Belediye Spor Kulübü gelecek yıl için Süper Lig vizesi aldılar.

Terfi müsabakalarında ise erkeklerde Tekirdağ Süleyman Paşa Belediyesi Spor Kulübü  birinci, Şanlıurfa Judo İhtisas Spor Kulübü ise ikinci olarak Büyükler Birinci Ligi’ne yükseldi. Kadınlarda ise Ankara Etimesgut Belediye Spor Kulübü birinci, Ankara EGO Spor Kulübü de ikinci sıradan gelecek sezon Birinci Lig'de yarışma hakkı elde etti.

 

 

Arama

Sponsorlar

  • Airfel