×

Uyarı

Joomla_3.10.12-Stable-Update_Package.zip silme başarısız.

 

22-24 Temmuz 2016 tarihlerinde İzmir'de yapılan Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'nda 5 altın, 4 gümüş ve 6 bronz madalya kazanan Kocaeli birinci, 4 altın, 4 gümüş ve 1 bronzla Manisa ikinci, 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronzla da Aksaray ili sporcuları üçüncü oldu.

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda üç gün süren ve 71 ilden 539 erkek, 347 kız olmak üzere toplam 886 sporcunun mücadele ettiği müsabakalar sonunda ilk üçe giren illeri 1 altın, 3 gümüş ve 6 bronzla Ankara, 1 altın, 2 gümüş ve 4 bronzla Konya, 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronzla Denizli, 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronzla Sakarya, birer altın, gümüş ve bronzla Bursa, İzmir ve Adana, birer altın ve gümüşle Iğdır, bir altınla da Bartın takip etti.   

Rize birer gümüş ve bronz, Muğla, Mersin ve Aydın birer gümüş, Samsun 3 bronz, Trabzon, Antalya ve  K.Maraş ikişer bronz, Sinop, Batman, Elazığ, Mardin, Bilecik ve Çanakkale ili sporcuları  da birer bronz madalya elde ettiler. 

Düzce, İstanbul, Ş.Urfa, Sivas, Burdur, Erzurum, Kilis, Tekirdağ, Corum, Yalova ve Zonguldak ili sporcuları da şampiyonayı madalyasız kapattılar.

 

 

 

 

 

Arama

Sponsorlar

  • Airfel