×

Uyarı

Joomla_3.10.12-Stable-Update_Package.zip silme başarısız.

Pazar, 15 December 2013
Image

08 Aralık 2013 tarihinde Ankara'da yapılan Büyükler Süper Lig Müsabakalarında hem erkekler hem de kadınlarda Galatasaray Spor Kulübü şampiyon oldu.

Erkekler kategorisinde 14 maçta 39 puanla Galatasaray Spor Kulübü birinci olurken, 30 puanla Ankara EGO Spor Kulübü ikinci, 24 puanla  Kocaeli Büyükşehir Kağıt Spor Kulübü üçüncü yine 24 puanla İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü de dördüncü oldu. Bu dört kulüp 2014 yılında ülkemizi Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda temsil edecekler.

Erkeklerde 19 puanla İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü beşinci ve 15 puanlı Ordu Judo İhtisas Spor Kulübü altıncı olurken, 6 puanlı Samsun ASP Spor Kulübü yedinci, Bursa Osmangazi Belediye Spor Kulübü de sekizinci olarak Süper Lig'den düşen takımlar oldu.

Kadınlar kategorisinde de 12 maçta 36 puan toplayan Galatasaray Spor Kulübü birinci olurken, 27 puanla İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ikinci, 24 puanla Trabzon Spor Kulübü üçüncü ve 21 puanla Kocaeli Büyükşehir Belediye Spor Kulübü de dördüncü sırada yer aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü 9 puanla beşinci olurken, yine 9 puan toplayan Balıkesir İDA Spor Kulübü ve puansız Sivas Gençlik Spor Kulübü Süper Lig'e veda eden takımlar oldu. 

Arama

Sponsorlar

  • Airfel