×

Uyarı

Joomla_3.10.12-Stable-Update_Package.zip silme başarısız.

Ankara’nın Eryaman semtinde bulunan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) İşitme Engelli Judo Milli Takımı; Samsun'da 18-30 Temmuz’da yapılacak 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları hazırlıklarını 11 erkek ve 7 kadın sporcuyla sürdürüyor.

“Deaflympics” hazırlıkları için dört etaptan oluşan hazırlık kamplarının üçüncüsünü ikinci kez başkentte gerçekleştiren İşitme Engelliler Judo Milli Takımı; Teknik Direktörü Yrd. Doç. Dr. Önder Karakoç ve antrenörler Mehmet Yılmaz, Mustafa Soytürk, Yaşar Elen, Abdülkadir Coşkun ve Emine Başdağ’ın gözetiminde ter döküyor.

Ramazan Bayramı’nın ardından son etap için Rize’de kampa girecek Milli Takımın çalışmalarıyla ilgili olarak Karakoç, “Hedefimiz, en az 3 en çok 6 madalya alıp, Türk bayrağını göndere çektirmek” dedi. Teknik Direktör Karakoç sözlerine şöyle devam etti:

“Kamp çalışmalarımızın son aşamalarına geldik. Tabiri caiz ise; yüzdük-yüzdük kuyruğuna geldik. İşitme engellilerin sessizliğini Türkiye'ye duyuracağız. Bu alandaki en iyi başarıyı da ev sahipliğini yapacağımız Samsun’daki Deaflympics’de elde etmek istiyoruz.”

Milli takım kadrosunda yer alan 11 erkek ve 7 kadın sporcu şunlar:

Erkekler: Erkan Esenboğa (60), Enes Yıldız (66), Muhammed Delil Peksert (66), Abdullah Sevinç (73), Muhammet Ağaç (73), Metin Tekin (81), Lütfullah Mustafa Kılıç (81), Mevlüt Akmaz (90), Samet Bulut (100), Furkan Acar (100) ve Mehmet Uysal (+100)

Kadınlar: Serpil Yavuz (48), Dilek Altın 852), Zehra Özbey (57), Didem Erel (63), Ayşe Kesiktaş (70), Münife Aydın (78) ve İpek Erçin (+78).

İşitme Engelli Judo Milli takımı Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da 4 yıl önce düzenlenen Olimpiyatlarda, iki altın, bir gümüş ve üç bronz madalya kazanmıştı. 

 

Samsun’da, 18-24 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’na (Deaflympics) katılmak için Ankara’da TOHM’da kampta bulunan Judo Milli takımın antrenörleri Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz’a nezaket ziyaretinde bulundu. Teknik Direktör Önder Karakoç, antrenörler Mehmet Yılmaz ve Mustafa Soytürk’e olimpiyat oyunlarında başarılar temennisinde bulundu.

Arama

Sponsorlar

  • Airfel