×

Uyarı

Joomla_3.10.12-Stable-Update_Package.zip silme başarısız.

04 Mart 2017 tarihinde Çek Cumhuriyeti'nde yapılan Prag Avrupa Kadınlar Judo Açık Kupası'na katılan milli takım sporcularımızdan Gülkader ŞENTÜRK (-48 kg) üçüncülük maçında Hollandalı Amber GERSJES'i Ippon ile yenerek bronz madalya elde etti.

İlk turda İspanyol Cristina CASAS'ı maçın 00:27 dakikasında Ippon, ikinci turda Ukraynalı Olena NISCCHETA'yı maçın 03:35 dk. Ippon, üçüncü turda Polonyalı Ewa KONIECZNY'i Waza-ari ile yenmesine rağmen yarı finalde Ukraynalı Daria BILODID'a Shido ile mağlup olan ŞENTÜRK, üçüncülük maçında Hollandalı Amber GERSJES'i maçın 02.52 dk. Ippon ile yenerek ülkemize bir bronz madalya kazandırdı.Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da başlayan Kadınlar Avrupa Açık Judo Turnuvasında 48 kiloda Gülkader Şentürk bronz madalyanın sahibi oldu. Bu sıklette yarışan diğer judocumuz Melisa Çakmaklı ise yedinci oldu.

Turnuvaya katılan diğer kadın milli judocularımızdan Çağrı GÜZELSOY üçüncülük maçında İsrailli Yarden MAYERSOHN'a Ippon ile yenilerek 5., İrem KORKMAZ (-52 kg) da repesajda Hırvat rakibi Tena SIKIC'a Ippon ile yenilerek 7. oldu. 

-57 kiloda mücadele eden Şeyma ÖZERLER ilk turda, Nazlıcan ÖZERLER de ikinci turda rakiplerine yenilerek elendi.

Ümmühan KABAK (-63 kg) üçüncü turda, Semanur ERDOĞAN (-70 kg), Şükran BAKACAK (-70 kg) ve Kübra KARA (+78 kg) da ikinci turda rakiplerine yenilerek turnuvaya veda etti.

 

 

Arama

Sponsorlar

  • Airfel