×

Uyarı

Joomla_3.10.12-Stable-Update_Package.zip silme başarısız.

Pazar, 17 Kasım 2013

15-17 Kasım 2013 tarihlerinde Bulgaristan'ın Samokov şehrinde yapılmakta olan 23 Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonası'nın ikinci günü mindere çıkan judo milli takım sporcularımızdan Şükran BAKACAK (-70 kg) ve A.Oğuzhan EFEMGİL (-90 kg) ilk turda, Tanju ŞORLİ (-81 kg) ise ikinci turda rakiplerine yenilerek elendiler.

Erkek milli judocularımızdan Tanju ŞORLİ, ilk turda Avusturya'lı Christian ZACHR'ı maçın 2:30 dk. Ippon ile yenmesine rağmen ikinci turda İspanyol Daniel Cava GONZALES'e maçın 3:12 dk. Ippon ile mağlup olarak turnuvaya veda etti. Diğer erkek judocumuz A.Oğuzhan EFEMGİL ise, ilk turda Slovak Dusan HEGEDUS'a maçın 3:00 dk. Ippon ile mağlup olarak elendi.

İkinci gün madalya mücadelesi yapan tek kadın sporcumuz Şükran BAKACAK da yine ilk turda Belçika'lı rakibi Roxane TAEYMANS'a maçın 2:15 dk. Ippon ile yenilerek şampiyonaya erken veda eden judocularımız arasına katıldı.

Şampiyona'nın ikinci günü sonunda Türkiye, kadın judocumuz Ebru ŞAHİN'in ilk gün elde ettiği altın madalya ile genel klasmanda Belçika ile birlikte 6. sırayı paylaşıyor.

 

Arama

Sponsorlar

  • Airfel